Ghentville 2.0

Daarnet zag ik tot mijn grote verbazing dat Ghentville – het tijdelijke pallettendorp in de Gentse haven – een vervolg krijgt. Ik dacht meteen dat het over een editie voor volgend jaar zou gaan, maar blijkbaar is het al voor volgende week. Verrassend!

Ghentville 2.0

Ik vermoed dat de flauwe opkomst van de eerste editie er iets mee te maken heeft. Zoals ik hier al schreef is 10 euro voor een ticket in het weekend echt wel duur, zeker omdat je er eigenlijk niets voor in de plaats krijgt. De organisatoren moeten dit ook opgemerkt hebben, want nu is het evenement gratis. Van 11 september tot en met 27 september kan je dus op dezelfde locatie terecht, maar enkel op vrijdag, zaterdag en zondag.

De activiteiten zijn vrijwel hetzelfde gebleven. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om de Ghent in Motionfilm te bekijken, het labyrint te verkennen of de Ghentian hamburgers te proeven. Het restaurant van Coeur d’Artichaut komt niet meer terug. In de plaats daarvan kan je op de vernieuwde versie van Ghentville terecht voor mosselen met frietjes (25 euro), stoverij met frietjes (20 euro) of een vegetarisch alternatief (20 euro). Dit zal geserveerd worden in het verwarmd restaurant van Alice. Ik schreef hier trouwens al iets over het ontbijt van Alice.

Ghentville
Oude elektriciteitscentrale Langerbrugge, Gentweg

Op vrijdag van 19u tot 2u, op zaterdag van 19u tot 2u en op zondag van 12u tot 23u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *