Shop-upzone in de Brabantdam

Travak is het nieuwe concept dat meer volk moet lokken naar de shoppingzone Bravoko (Brabantdam – Vogelmarkt – Kouter) tijdens de werkzaamheden daar. Vanaf donderdag wordt er daarom een shop-upzone gecreëerd in de Brabantdam onder deze naam.

Travak Brabantdam

Met die zone wordt er voor een upgrade van de shopbeleving gezorgd. In de Bravokobuurt zijn er extra’s te vinden die er enkel zijn omdat er een werf is neergestreken. Zo komt er bijvoorbeeld een expocontainer op het ponton met zicht op de Krook (Laurentplein). Een klassieke tram op de Kouter krijgt een aparte, audiovisuele invulling in de vorm van kinderevenementen, een filmavond of een optreden. Ook de bestaande vitrines in de Brabantdam zullen een selectie van talentvolle en creatieve projecten in de kijker zetten. Voor de gelegenheid is er zelfs een gin ontwikkeld – in samenwerking met Ginderella – die dit najaar alleen te koop zal zijn in de Brabantdam. Tot slot komen er ook drie extra pop-up zaken: BAKABAR (koffie en taart in het weekend), Monkey and Butterfly (kinderkledij), en Bliss (scandinavische concept store).

Scandinavisch interieur

Ik ben zelf heel grote fan van scandinavisch interieur, dus ik was meteen enhousiast over deze laatste pop-up winkel. Bij Bliss vind je veel natuurlijke houtsoorten, zwart en wit, pastelkleuren, marmer, koper en geometrische patronen. Simpel maar functioneel, zoals ze zichzelf omschrijven. Het volledige gamma uit de webshop van Bliss zal verkrijgbaar zijn in de pop-up store, aangevuld met enkele nieuwe merken.

Enkele foto’s van hoe de pop-up shop van Bliss er zal uitzien vind je hieronder.

Bliss Travak
Foto: Instagram @bliss.concept
Bliss Travak
Foto: Instagram @bliss.concept

 Donderdag is het meteen al de grote opening van TRAVAK Gent. Vanaf 17u kan je terecht op het Laurentplein voor onder andere een DJ-set met Tomas De Soete (peter van de eerste TRAVAK-editie), late night shopping en hapjes en drankjes.

Travak, van 17 september tot en met 17 december
www.travak.gent

Bliss pop-up store
Brabantdam 56
www.blissconcept.be

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *