Openingsweekend WATT

Dit weekend vindt het openingsweekend van WATT plaats. De voormalige Elektrionsite aan de Nieuwewandeling krijgt op die manier een nieuwe invulling voor een volledig jaar. Het moet een plaats worden waar creatievelingen samenkomen en waar een gezellige bedrijvigheid heerst.

WATT1
Foto: WATT

In WATT vind je onder andere Black Balloon waar je Gentse mode scoort voor mannen en vrouwen. De kunstliefhebber kan zijn gading vinden bij bijvoorbeeld DIFT gallery of Not Too Arty Shop. Ook aan de bourgondiër is gedacht: bij BOOM kan je lekker brunchen en bij Pony’s kan je een frisse cocktail krijgen.

Rooftop

Als kers op de taart kan je via Airbnb het appartement op de bovenste verdieping huren. Verschillende merken en winkels stelden een mix van vintage en modern design samen. In de loft kan je kiezen tussen vier slaapkamers met elk een eigen stijl. Een mooie kans om een uniek zicht over Gent mee te maken. Na een jaar wordt het gebouw gerenoveerd en verdwijnt daarmee ook het rooftop appartement. Hier kan je het appartement reserveren.

WATT loft
De loft op de bovenverdieping van het gebouw. Foto: WATT

Ik ben zelf heel benieuwd naar Not Too Arty Shop omdat zij willen aantonen dat papier nog helemaal niet dood is. Ze brengen een aantal van de beste grafische magazines van over de hele wereld samen. Bij hen kan je dus unieke en mooie magazines op de kop tikken.

Het startschot wordt op vrijdag 18 september gegeven met een openingsweekend dat tot en met zondag duurt. Daarna is er nog tijd genoeg om het pand te ontdekken want WATT is het hele jaar open op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12u tot 19u.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *