Openingsavond Travak

Gisteren ging ik naar het openingsevenement van Travak. Hier schreef ik al over dit initiatief dat de komende maanden meer volk moet lokken naar de Brabantdam tijdens de werken.

Ik was vooral geïnteresseerd in de pop-up shop Bliss, een scandinavische concept store. Het is een ruime winkel geworden met heel veel mooie en originele spullen.

IMG_2901 IMG_2902

Ik kocht er deze kader van House Doctor omdat ik vond dat de tekst echt wel bij mij past. Bij aankoop kreeg je er gisteren nog een opvallend rode totebag bij.

Type it out loud
Foto: Bliss

In de Brabanttram op de Kouter zorgde Travak in samenwerking met Earlybirds Films voor enkele kortfilms.

Nadien was er op het Laurentplein nog een feestje waar je de avond kon afsluiten. Er waren DJ-sets van onder andere Tomas De Soete en Lotto, je kon je honger wegwerken door een bezoekje aan een eetkraam of de ‘Travak gin’ proeven. Feu mécanique zorgde voor de blikvanger op het plein. Met behulp van een slijpschijf werd er een echt ‘vuur’werk gecreëerd.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *