Een moment met bekend Gent: Bram Van Outryve

In deze rubriek laat ik op regelmatige basis een bekende Gentenaar aan het woord. Deze keer vertrouwt Bram Van Outryve ons zijn persoonlijke top vijf in Gent toe. Deze acteur ken je misschien van ‘David’, ‘Familie’ en ‘Deadline 14/10’ of als zanger van de band ‘Royal Funk Force’.

Foto: Bram Van Outryve
Foto: Bram Van Outryve

Bram Van Outryve werd geboren in het Gentse ziekenhuis Sint-Lucas in 1985. Alhoewel hij opgroeide in Destelbergen – wat hij zelf als groot Gent beschouwt – woont hij ondertussen al elf jaar in Gent. “Binnenkort verlaat ik het centrum van Gent om terug te keren naar mijn roots in Destelbergen. Ik wil de kalmte weer wat meer opzoeken, maar niet omdat ik de aangename drukte in Gent niet leuk vind. Ik heb echt enorm genoten van mijn jaren hier!”, vertelt hij. Gent betekent voor Bram warmte, sympathie en multiculturaliteit. Het heeft volgens hem een prachtig stadsbeeld en het is een stad met een rijke geschiedenis die nog steeds in ere wordt gehouden. “Hetgeen Gent anders maakt dan andere steden is het feit dat ik me hier veel veiliger voel op straat dan in steden als Antwerpen of Brussel. Het centrum is ook niet té groot dus je zal niet snel verdwalen. Gent is ook veel fietsvriendelijker dan andere steden.”

Hier vind je de vijf Gentse favorieten van Bram Van Outryve.

#1 De Viking, om eens goed te feesten
#2 Portus Ganda, om tot rust te komen
#3 De Salon, om je haar op een aangename manier te laten knippen
#4 Fou D’O, als je eens lekker wilt gaan eten
#5 Clochard de luxe, als je nog eens lekker wilt gaan eten 😉


Benieuwd naar de vijf favorieten van de vorige bekende Gentenaar? Hier kan je de top vijf van Daniël Termont nog eens lezen.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *