Extra winkelplezier

Voor de mensen in en rond Gent die graag winkelen¬†– mezelf inclusief ūüėČ – heb ik goed nieuws. Morgenavond organiseert de stad Gent opnieuw een shoppingavond. Dat is meteen ook de start van een lang shoppingweekend, want zondag zijn de winkels opnieuw open!

Avondshoppen_stadGent
Foto: stad Gent

Morgenavond blijven heel wat winkels open tot 20u en sommige winkels houden de deuren zelfs open tot 22u. Ideaal voor mensen die tijdens de week anders niet in de stad geraken. Als je liever meer tijd hebt om te winkelen, dan kan je beter zondag gaan. Dan vindt¬†‘SundayShopday’ plaats, een nationaal initiatief. Er zullen meer dan 200 Gentse winkels open zijn en het is de¬†bedoeling dat het opnieuw een sfeervolle zondag wordt. Ik ben vorig jaar naar de eerste editie¬†geweest en toen werd er in ruil voor een selfie met de hashtag #SundayShopdayGent een goodiebag uitgedeeld vol met kortingsbonnen en producten van deelnemende winkels. Er hing echt een heel aangename sfeer in Gent die dag! Naast het winkelen zal je zondag dus kunnen genieten van verschillende randactiviteiten en muziek.¬†Het shoppingweekend zal een vast begrip worden, want de stad Gent heeft besloten¬†om het eerste weekend van oktober hiervoor vrij te houden.

Donderdag 1 oktober: tot 20u of 22u
Zondag 4 oktober: 10u tot 18u

4 Comments

 1. rita.dobbelaere@telenet.be'
  Rita Dobbelaere
  1 oktober 2015
  Reply

  Goed hoor Hanna om ons op de hoogte te houden wat er zoal te beleven valt in Gent want meestal horen of lezen we het als het gepasseerd is,dank je wel. En een beetje te laat maar proficiat met je verjaardag. Nog veel schrijfplezier en tot ziens. MVG Rita

  • 1 oktober 2015
   Reply

   Leuk om te lezen, Rita. En bedankt!

 2. lieve.de.craene@telenet.be'
  Lieve de Craene
  1 oktober 2015
  Reply

  hey Hanna, je zal mij waarschijnlijk niet kennen, maar ik vind dit echt fantastisch door het drukke leven vergeten we soms wat er rondom ons gebeurd, doe zo verder.

  • 1 oktober 2015
   Reply

   Daar ben ik heel blij om. Bedankt voor de reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *