Kinky Star – Jukebox Night

Elke woensdag kan je in muziekcentrum Kinky Star terecht voor muziek van lokale bodem. Die deuntjes komen niet uit een gewone muziekinstallatie, maar uit een Rock Ola 454 – een jukebox uit het jaar 1974.

13724_10152978230988495_4846020742790816923_n

De jongens van het Gentse Nerdlab bouwden deze veertiger om naar een digitale jukebox. Nerdlab bestaat uit jonge mensen die van technologie houden en die deze technologie naar hun hand willen zetten. Hun doel is om de digitale kloof te dichten. Ze geven regelmatige workshops en organiseren ook evenementen.

De vernieuwde jukebox is eenvoudig te bedienen, met een USB-stick laad je al jouw muziek in. Het is de bedoeling dat er enkel lokale muziek gespeeld wordt. Dit kan dus een handig hulpmiddel zijn voor bands of artiesten die wat meer bekendheid willen. Eens je muziek op de jukebox zit zal het op regelmatige basis te horen zijn. Ook mensen die graag nieuwe muziek leren kennen of de installatie eens willen testen zijn bij Kinky Star aan het juiste adres.

Kinky Star – Jukebox Night
Vlasmarkt 9
Elke woensdag vanaf 20u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *