Bring Your Own Beamer

BYOB, als we deze afkorting zien weten we dat er verwacht wordt dat we zelf drank meebrengen. Deze keer betekent het echter helemaal iets anders, ‘Bring Your Own Beamer’. Dit evenement vindt vanavond plaats vanaf 20u in KERK Gent.

logo

BYOB is een idee van de Nederlander Rafaël Rozendaal, maar het concept is door iedereen vrij te gebruiken. Dat komt omdat het een open source exhibition concept is. Dat wil zeggen dat iedereen dit kan organiseren op een zelfgekozen plaats met de kunstenaars die de organisator wilt uitnodigen. Uiteraard moet elke kunstenaar zijn eigen beamer meebrengen. Tijdens de BYOB-editie in KERK zal er geprojecteerd worden op onder andere muren, plafonds, ramen en roltrappen. Je kan er een hele avond genieten van projecties van meer dan 80 kunstenaars. Volgens mij wordt het een avond vol visuele verrassingen!

Hier kan je al eens de sfeer opsnuiven.

KERK Gent
Kerkstraat 24
Vanaf 20u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *