Winterwinactie #3 Ghentleman Clothing

We zijn alweer aan de derde week van de winterwinacties en de prijzen worden er niet minder leuk op! Yoshi Vervaet is de bedenker van Ghentleman Clothing. Dit merk maakt sinds vorig jaar leuke kleding met een Gentse toets voor mannen en vrouwen.

logo

“Every Ghentleman hides an animal & every Ghentille hides a secret”, met zo’n slogan wek je natuurlijk meteen de aandacht. Volgens Yoshi is Ghentleman Clothing bedoeld als statement. Volgens hen gaat alles in onze maatschappij om resultaten. Er is een constante druk om succesvol te zijn en in het gareel te lopen. Toch moet je volgens het merk eens stoom afblazen en niet vergeten om te genieten van het leven.

Ghentleman Clothing wilt focussen op een andere manier van kleden. Je moet je er vooral comfortabel in voelen en het elke dag van het jaar kunnen dragen. Om de kleding te dragen hoef je geen hoge positie te bekleden, Yoshi gelooft dat er in elke man een gentleman schuilt. Ghentille is de goed gevonden naam van de vrouwencollectie. Ghentleman Clothing biedt zowel polo’s, sweaters en t-shirts aan. Ik vind de kleding vooral leuk door het opvallende opschrift, de originele woordspelingen en uiteraard de duidelijke verwijzing naar Gent :-).

Pretty Girls Don't Dance

Vanavond vindt er opnieuw een editie van Pretty Girls Don’t Dance plaats in KLUB XIII in de Overpoortstraat. Zij nodigden deze keer Ghentleman Clothing uit, want sinds 7 november is hun nieuwe herfstcollectie beschikbaar. Iedere vroege vogel die een kledingstuk aanheeft van het Gentse merk krijgt een gratis glas champagne aangeboden. Als je nog niks in je kast hebt hangen van Ghentleman Clothing, is dit een leuke manier om ermee kennis te maken!

mannenvrouwen

WIN

Ik mag van Ghentleman twee Ghentleman t-shirts weggeven (één voor mannen en één voor vrouwen).
Wat moet je hiervoor doen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van Ghentleman liken
3) reageren op mijn Facebookpost zodat ik weet dat je meedoet 🙂

Ik kies twee winnaars op 23 november. Op 24 november kan je je kans wagen voor de vierde winterwinactie.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *