Winterwinactie #4 PIET Moodshop

We zijn beland bij winterwinactie nummer vier! Deze week geef ik in samenwerking met PIET Moodshop een leuke prijs weg. Deze designwinkel is perfect als je een leuk en origineel cadeau wilt scoren!

Kerstwinactie-12Kerstwinactie-11

Christophe Verbeke is de eigenaar van de zaak, al doet de naam het anders vermoeden. Piet komt van de Sint-Pietersnieuwstraat, waar de winkel gevestigd is. De winkel startte eerst als pop up, maar is nu dus een volwaardige winkel. Christophe heeft niet echt een duidelijke definitie voor ‘moodshop’. Volgens hem is het eerder een ambitie om een winkel te runnen waar je gelukkig van wordt. Hij kiest enkel zaken die hij zelf mooi of origineel vindt. Christophe studeerde interieurontwerp en vindt sfeer en design dus enorm belangrijk.

Ik kon me eerst niet zoveel voorstellen bij een winkel waar je gelukkig van moet worden. Eens ik binnenstapte werd het mij al een pak duidelijker. PIET Moodshop is een aangename, leuke winkel waar je niet direct weet waar je eerst moet kijken. Als je op zoek bent naar een cadeau – bijvoorbeeld voor de feestdagen – is deze zaak sowieso een aanrader. Gedaan met uren zoeken om uiteindelijk iets te kopen waar je niet helemaal tevreden over bent ;-).VodkaTeaCollage

WIN

Ik mag van PIET Moodshop een Vodka Tea Infusion Set weggeven. Vodkathee is de nieuwste cocktailtrend. Het is een idee van de Our/Berlin stokerij in Berlijn. De Japanse groene thee moet je met de bijgeleverde filter een nachtje laten trekken in de vodka. De volgende dag kan je van dit originele drankje proeven.

Wat moet je doen om te winnen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) mijn Facebookpost delen met de tekst: “Ik wil graag winnen met de winactie van #pietmoodshop en hannaverkent.gent!

Ik kies een winnaar op 30 november. Op 1 december start de vijfde winterwinactie!

Piet Moodshop
Sint-Pietersnieuwstraat 94
9000 Gent
Open van maandag t.e.m. zaterdag van 11u tot 19u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *