Warmathon

Zoals elk jaar vindt de week voor Kerstmis de Warmste Week op Studio Brussel plaats. Deze editie hoort daar op 22 december een loopevenement bij in de Vlaamse provinciehoofdsteden, de Warmathon. Ook Gent doet hier uiteraard aan mee!

affiche

Door je in te schrijven help je de meer dan duizend goede doelen tijdens De Warmste Week van Music For Life. Hoe meer lopers per stad, hoe meer geld voor alle goede doelen van Music For Life. Vijf meters en peters hopen Vlaanderen warm te maken voor dit evenement. In Gent zal Lieve Blancquaert deze taak op zich nemen en op kop lopen. De stad die het meeste rondjes loopt, mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt 25000 euro extra om via Music For Life te verdelen onder alle goede doelen.

Om in te schrijven moet je 12 euro betalen. Tien euro hiervan gaat rechtstreeks naar de goede doelen, de andere twee euro is voor de verzekering. ,De Warmathon vindt aan het Sport- en Recreatiecentrum Blaarmeersen plaats op 22 december van 14u tot 19u. Eén rondje is gemiddeld 2,5 kilometer en je kiest zelf wanneer je begint en stopt met lopen.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *