Wintergaston

Met de feestdagen in zicht vinden er verschillende drukke winterevenementen plaats. Wie daar toch eens aan wilt ontsnappen, kan terecht bij de gezellige wintereditie van rooftop bar en restaurant Gaston.

DSC_3014

Gaston is vooral bekend door hun zonnige dakterras in de zomermaanden. Je kan er genieten van een lekkere cocktail, lunch of diner. Het prachtige zicht op de stad krijg je er gratis bovenop. De locatie verandert in een wintereditie vanaf 15 december tot en met 9 januari. Bij de Gentse winterpop-up kan je ook terecht voor een gezellig aperitief, lunch en diner, maar dit keer in een gezellige kerstsfeer en weg van de drukte. De winterkaart van Gaston kan je vinden op hun website. Voor een voorgerecht betaal je gemiddeld 15 euro, een hoofdgerecht kost gemiddeld 20 euro. De desserts liggen allemaal onder de tien euro. Je krijgt voor elk onderdeel een zestal keuzes.

Ook op oudejaarsavond kan je bij Wintergaston terecht want dan kan je er à la carte eten of kiezen voor het nieuwjaarsmenu. Natuurlijk inclusief het mooie zicht op het vuurwerk in de stad! Gaston denkt aan alles, want op kerstdag opent Wintergaston de deuren voor kansarme gezinnen en serveren ze hen een uitgebreid kerstmenu. Dat vind ik echt een heel mooi initiatief, want ook zij hebben natuurlijk recht op een mooie kerst. Qua goede doelen stopt het daar niet bij voor Gaston. Ze steunen namelijk ook De Warmste Week van Studio Brussel. Op 16 december stellen ze Gastons Gulle Gastentafel voor. Die avond kan je à la carte eten en al de opbrengsten gaan naar revalidatiecentrum De Koninklijke Villa.

DSC_0190 DSC_0243 DSC_2905

Gaston
Hurfstweg 8
Vanaf 15 december tot en met 9 januari
Open van dinsdag t.e.m. zaterdag vanaf 12u (op zaterdag vanaf 18u)

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *