De 10 leukste oudejaarsfeestjes

Hopelijk zijn jullie ondertussen allemaal al wat bekomen van de kerstdagen. Donderdagavond is het echter opnieuw feest want we vieren natuurlijk het begin van een nieuw jaar! Ik geef jullie tien tips – in willekeurige volgorde – om jullie oudejaarsavond op de leukste plaatsen door te brengen.

#1 NYE AT 69 – BOOGIE NIGHTS

Boogie Nights NYE

Je kan vanaf middernacht terecht in CLUB 69 voor een feestje vol funky RNB en hiphop. In de stijl van Kanye West, Pharell Williams, Tyga en Biggie dus! Je kan gratis binnen, maar er wordt wel gevraagd om vroeg te komen.

Oude Beestenmarkt 56

#2 STEAM NYE

Steam

Speciaal voor de DnB-fans, een avond vol beats en basslines in Decadance. De deuren zijn open vanaf 23u, maar het feestje start pas echt op de jaarwisseling zelf.

Overpoortstraat 76

#3 Poplife

Poplife

Een bekende naam in het rijtje is Poplife. Ze beloven enkel de beste, grensoverschrijdende muziek: van pop tot electro, van dance classics tot oldschool hiphop. Je hoort het er allemaal. Je kan nog een kaartje bemachtigen voor 23 euro, maar je zal je wel moeten haasten.

Vooruit – Sint-Pietersnieuwstraat 23

#4 New Year’s Eve – Point Style

Point Final

Hier organiseren ze een sexy oudejaarsavond met de beste muziek en veel champagne. Ze raden wel aan om op tijd te komen, zodat je niet te lang hoeft te wachten om binnen te geraken. Het feestje start om half één.

Overpoortstraat 15

#5 NYE @ Volta

Volta

Hier kan je vanaf 19u genieten van een walking dinner voor 75 euro. Daarna is er een dansfeest waar je ook naartoe kan gaan zonder dat je naar het eerste deel bent geweest. Dan kan je vanaf 23u feesten op deze exclusieve locatie. Als je enkel kaarten wilt voor het feest kost je dit in voorverkoop 15 euro, aan de kassa kost 20 euro.

Nieuwe Wandeling 2b

#6 Hindu Nights

Hindu Nights

Uiteraard ook een klassieker én een aanrader! In de Vooruit kan je naast Poplife ook naar Hindu Nights. Dit feestje begint om 23u. Je hebt de Hindu Ballroom waar je terecht kan voor muziek van onder andere Arctic Monkeys, Oasis en The Libertines. In het Jack Daniels Cafe zijn het eerder namen als The Beatles, The Rolling Stones en Johnny Cash die door de boxen knallen. Er is ook nog een Northern Soul Attic met muziek van onder andere Diana Ross en Marvin Gaye én een Rudolph’s Winter Terrace met live muziek, houtvuur, glühwein en dekentjes!

Vooruit – Sint-Pietersnieuwstraat 23

#7 New Year White Cat

White Cat

In deze ondergrondse club kan je gratis genieten van een leuk oudejaarsfeestje! Hier kan je lang vertoeven want ze starten om 23u en en blijven doorgaan tot 9 uur ‘s morgens!

Drongenhof 40

#8 Funky New Year’s Eve

Funky New Year's Eve

In het café Kapitein Cravate kan je vanaf 23u genieten van de muziek van Liquid Brother & Discodirque. Gratis ingang en verse cocktails, meer moet dat niet zijn.

Nederkouter 69

#9 Pingwing / Goodlife NYE

Pingwing Goodlife

Tussen middernacht en 7u kan je naar Pingwing / Goodlife. Op die avond vindt ‘The Last Dance’ plaats want de Chinastraat wordt afgebroken in het voorjaar.

Chinastraat

#10 PØP THE GLØCK

Pop The Glock

Zelf omschrijven de organisatoren het feestje als een mix tussen de coolness van Alex Turner en de sexyness van Beyoncé. De kaartjes in voorverkoop zijn uitverkocht, maar je kan ze nog verkrijgen aan de kassa voor 14 euro.

Sioux – Plattenberg 8

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *