Winterwinactie #9 Curiosa & co

Voor de laatste winterwinactie werkte ik samen met Curiosa & co. De Gentse Evelien Bogaert verkoopt in haar zaak handgemaakte juwelen en objecten die gemaakt zijn van mooie dingen uit de natuur.

Curiosaco3

Curiosaco2

De naam ‘curiosa’ is afkomstig van oude rariteitenkabinetten die gevuld werden met exotische hebbedingen. Het idee is dat elk voorwerp een bijzonder stuk is dat op een unieke manier kleur geeft aan de wereld. Evelien – vroeger archeologe van beroep – zoekt alles wat ze verkoopt zelf uit en biedt dus haar eigen vondsten aan. Op die manier creëert ze een originele winkel met stukken die je nergens anders vindt!

De stijl van de handgemaakte juwelen kan je het best omschrijven als eenvoudig, strak en geometrisch. Ik ben zelf een grote fan van deze juwelen, ze zijn helemaal mijn ding! Voor mij hoeft een halsketting helemaal niet bombastisch te zijn, ik zie het liever simpel en elegant. Als jij daar ook zo over denkt, dan ben je bij deze winkel zeker aan het goede adres! 🙂

Kettingzwart

WIN

Ik mag van Curiosa & co deze supermooie halsketting weggeven! Wat moet je hiervoor doen?

1) de Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) de Facebookpagina van Curiosa & co liken
3) mijn Facebookpost delen

Ik kies een winnaar op 4 januari. Veel succes met deze laatste winterwinactie! 🙂

Curiosa & co
Nederkouter 120
Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u30

2 Comments

 1. sofievandevenne@yahoo.com'
  Sofie
  3 januari 2016
  Reply

  Supermooie ketting ! Ik doe heel graag mee aan de winactie 🙂

  • 3 januari 2016
   Reply

   Ik vind de ketting ook echt heel mooi! Jammer dat ik ze zelf niet kan winnen, haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *