Winterwonderkasteel

Allereerst wil ik jullie een fantastisch 2016 wensen! Als je dit nieuwjaarsweekend nog niets gepland hebt, geef ik je graag deze tip. Tijdens de kerstperiode werd het Gravensteen omgetoverd tot een Winterwonderkasteel en dit weekend is het de laatste kans om dit evenement te ontdekken.Winterwonderkasteel

Winterwonderkasteel staat voor een onweerstaanbaar theater van de geschiedenis in een feeërieke kerstsfeer. Op de meest onverwachte plaatsen duiken er sprookjestaferelen op. Het Verhalenfestival en de aperitiefconcerten zijn afgelopen, maar de pop-up winterbar staat er nog steeds. Daar kan je genieten van een gezellige glühwein of een andere warme drank!

Morgen kan je hier terecht tussen 9 en 18 uur. Wie vanavond nog een kijkje wilt nemen kan nog tot 22 uur gaan. Het lijkt mij echt heel leuk om Gent in de kerstsfeer te kunnen bekijken vanop het Gravensteen! De bar is vanavond uitzonderlijk open tot 23 uur. Een normaal ticket kost 10 euro. Als je 65+ bent betaal je 7,5 euro en als je jonger dan 26 bent kost het je 6 euro.

winterwonder1
© Foto: stad Gent


Gravensteen
Sint-Veerleplein 11

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *