Goldmineties

KASKcinema komt deze maand met de tweede editie van Goldmineties. Dit evenement focust op de beste, mooiste en meest absurde films van de jaren negentig. Vanavond gaat de filmreeks van start met ‘La Haine’, een film van Mathieu Kassovitz uit 1995.

Logo goldmineties
Morgen speelt ‘Miller’s Crossing'(*) uit 1990 en donderdag 7 januari kan je de klassieker ‘Pulp Fiction’ van Quentin Tarantino uit 1994 bekijken. Dinsdag 12 januari draaien ze ‘Funny Games’ van Michael Haneke (1997) en 13 januari kan je naar ‘Presumed Innocent’ (1990) kijken. Op 14 januari wordt voor een Vlaamse film gekozen, namelijk ‘Alles Moet Weg’ van Jan Verheyen uit 1996. Op 19 januari speelt ‘Wild at Heart’ van David Lynch (1990) en op 20 januari ‘Breaking the Waves’ (*) van Lars Von Trier (1996). Donderdag 21 januari kiest KASKcinema voor ‘Princess Mononoke’ uit 1997. Op 26 januari kan je gaan kijken naar ‘The Ice Storm’ uit 1997, op woensdag 27 januari naar ‘Summer of Sam’ (*) uit 1999 en tot slot kan je op 28 januari genieten van ‘Blue’ uit 1993.

Films met een sterretje worden vertoond in samenwerking met Film Fest Gent

Ik vind dit initiatief echt een leuk idee. Op die manier kan je klassiekers die je eventueel zou gemist hebben toch nog eens op groot scherm zien! Alle vertoningen starten om 20u30 en de tickets zijn helemaal niet duur. Een gewoon ticket kost vijf euro en studenten, werklozen en senioren betalen drie euro. Om zeker te zijn van je plaats reserveer je best een ticket. Ben je trouwens een echte fan van KASKcinema? Dan kan je kiezen voor een abonnement. Op die manier kan je een heel jaar lang onbeperkt naar alle filmvoorstellingen gaan kijken. De standaardprijs is 60 euro, het reductietarief bedraagt 35 euro. Op die manier doe je dus al vanaf twaalf voorstellingen een voordeel.


KASKcinema

Godshuizenlaan 4

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *