Nieuwsjaardrink Stad Gent

Morgenmiddag vindt naar jaarlijkse gewoonte de nieuwjaarsdrink van Stad Gent plaats. Zak dus gerust eens af naar het Emile Braunplein voor enkele gezellige, warme momenten met buurtbewoners.

Logo nieuwjaarsdrink

Onder de Stadshal kan je tussen 11 en 13 uur samen met het stadsbestuur en andere Gentenaars genieten van een gezellig samenzijn en klinken op het nieuwe jaar. Aangezien 2015 hét jaar van de Buffalo’s was, vindt Stad Gent dat we zowel de titel als de kwalificatie voor de tweede ronde van de Champions League nog eens uitgebreid moeten vieren. Daarom gaf Stad Gent de traditionele nieuwsjaardrink het thema ‘Iedereen Buffalo’ mee. Ze roepen daarom op om te komen meevieren in blauw en wit.

De Buffalomars geeft om elf uur het startsein, gevolgd door de Belleman. Burgemeester Daniël Termont zal daarna zijn nieuwjaarswensen verkondigen. Na deze traditionele toespraken zorgt dj Neon – dj van de Ghelamco Arena – voor de sfeer. Deze Gentse dj stond onder andere op Tomorrowland en Tomorrowworld. Er zullen zelfs cheerleaders aanwezig zijn om extra ambiance te brengen. De nieuwsjaardrink eindigt om één uur met de samenzang van Klokke Roeland. Tussendoor kan je genieten van heel wat gratis drankjes zoals koffie, thee, glühwein, Duvel, Gruut, pils, water en fruitsap.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *