Sioen – Too Good To Be True 2001-2016

Dit jaar is de Gentse zanger Sioen al vijftien jaar bezig met zijn muziekcarrière. Daarom zal er op 29 januari een compilatiecd uitgebracht worden met een chronologisch overzicht van zijn eerste album ‘See You Naked’ tot zijn laatste ‘Man Mountain’.

Sioen

Ik ben heel enthousiast over dit nieuws, want ik ben al een fan van Sioen van bij het begin. Ik was veertien toen ik zijn muziek voor het eerst hoorde en aan al zijn albums hangt dus wel een herinnering vast. De titel van het overzichtsalbum wordt ‘Too Good To Be True – 2001-2006’. Uiteraard afgeleid van zijn gelijknamige én prachtige liedje. In het voorjaar staat er ook nog een ‘Too Good To Be True’-concert gepland en in oktober vindt er een uitgebreide tour plaats in de culturele centra.

Als je zin hebt gekregen om hem eens aan het werk te zien, kan dat op maandag in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’. Daar steekt hij samen met zes andere muzikanten elkaars nummers in een ander jasje. Volgende week maandag is het trouwens de aflevering van Sioen. Ik ben heel benieuwd om de anderen zijn liedjes te horen zingen 😉 Hier kan je de versie van gisterenavond nog eens beluisteren.


Ik ging in het najaar naar Sioen op het Festival van Vlaanderen. Lees hier wat ik daarvan vond.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *