Polabora (+ winactie)

Het Gentse bedrijf Polabora print je mooiste foto’s op een originele manier. Ik vind het altijd leuk om de foto’s die ik genomen heb toch eens vast te kunnen nemen en ze ergens op te hangen zodat ik ze regelmatig zie.

Polabora1

Op de site kan je gemakkelijk foto’s bestellen in verschillende vormen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de vintage prints, die lijken heel goed op de Polaroids van vroeger en ik vind deze persoonlijk het leukst! Daarnaast kan je ook nog kiezen voor mini prints, deze hebben ook het uitzicht van een Polaroid maar zijn veel kleiner. Leuk om ergens op te kleven of in je portefeuille te steken dus! Ook de retro strips vind ik een leuk idee. Die zijn geïnspireerd op de foto’s die je krijgt als je in een fotohokje foto’s laat nemen.

Polabora3

Ik mocht van Polabora een starterset van de vintage prints uitproberen. Ik selecteerde en bestelde mijn foto’s op een woensdagavond en op vrijdag zaten ze al in de brievenbus. De levertermijn is dus alvast top! Het positieve is ook dat ze wereldwijd gratis leveren, dat is toch altijd een groot pluspunt. De foto’s zaten in een mooie blauwe envelop en in een kartonnetje met een elastiek rond. Ik heb ervoor gekozen om enkele foto’s van mijn laatste vakantie te laten printen. Altijd leuk om daar nog eens aan herinnerd te worden :-). Ik was heel blij met de kwaliteit, de kleuren komen goed tot zijn recht en de foto’s zijn precies hoe ik ze verwacht had.

WIN!

Samen met Polabora mag ik een pro set weggeven van de vintage prints. Daarmee kan je twintig van je favoriete foto’s laten printen in Polaroidstijl. Wat moet je hiervoor doen?

1) De Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) De Facebookpagina van Polabora liken
3) Mijn Facebookpost liken en delen

Ik maak de winnaar bekend op 8 februari. Als je wint kan je je foto’s meteen laten printen en zo heb je direct een heel leuk en persoonlijk cadeau voor Valentijn! 😉

2 Comments

 1. vervaet_d@hotmail.com'
  Diederik
  5 februari 2016
  Reply

  Leuke actie waaraan ik graag deelneem. En wat nog leuker is, dat is het ontdekken van deze blog. Wat leuk om veel informatie over mijn trotse geboortestad Gent te weten te komen!

  • 5 februari 2016
   Reply

   Heel leuk om te lezen, Diederik! Hopelijk kom ik je hier nog regelmatig tegen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *