Mason’s Morning

Mason’s Morning is het bedrijfje van Gaëlle en Sander. Twee jonge ondernemers die als koppel graag samen iets wilden starten. Zelf houden ze enorm van gezellig ontbijten in het weekend, dus zo kregen ze een paar maanden geleden het idee om ontbijt aan huis te brengen.

Mason's morning-1

Zoals ik hier al schreef ga ik heel graag gaan ontbijten, maar komt het er altijd te weinig van. Het is natuurlijk handiger om een uitgebreid ontbijt aan huis geleverd te krijgen! Mason’s Morning biedt drie verschillende soorten ontbijtmanden aan en denkt ook aan de kindjes met een speciale ontbijtbox voor hen. Ze hebben een ontbijtmand voor de kleine honger (€ 25 voor twee personen), een uitgebreide ontbijtmand (€ 35 voor twee personen en een luxe ontbijtmand (€ 50 voor twee personen).

Deze manden kan je elke zondag van 7u tot 11u laten leveren als je in Gent en omstreken woont. Leveringen in het centrum van Gent en binnen een straal van 5 km van Sint-Amandsberg zijn gratis. Voor verdere verplaatsingen rekenen ze een klein bedrag aan. Ik vind deze ontbijmanden een heel leuk idee om cadeau te geven, maar ik vind ze natuurlijk ook fantastisch om zelf mee verwend te worden! 😉 Valentijn is niet ver weg meer, dus ik denk dat dit zeker een goede tip is! 🙂 Voor de gelegenheid veranderen ze de inhoud van de mand zelfs naar dit thema. Je kan trouwens op hun website zo’n Valentijnsontbijt winnen!

Mason's morning-2

Ik mocht van hen de uitgebreide ontbijtmand uittesten. Gaëlle en Sander stonden samen aan de deur met de mooi verpakte mand. Ik vond het wel gezellig dat dit leuk en vriendelijk koppel samen kwam leveren! 🙂 De mand kan je zeker uitgebreid noemen want dit hebben we er allemaal in gevonden: pistolets, chocoladekoeken, croissants, choco, kaas, hesp, confituur, speculoospasta, smeerkaas, honing, hagelslag, vers fruitsap, thee, choco stick, boter, hardgekookte eieren, suiker, yoghurt, peperkoek en fruit. De koffiekoeken waren echt kraakvers. Normaal gezien ben ik geen fan van pistolets, vandaar dat ik op voorhand ook dacht dat het misschien handig zou zijn om te kunnen kiezen welke koeken je krijgt. Maar tijdens het ontbijt dacht ik daar helemaal niet meer aan, want dit waren echt de beste pistolets ooit. Vers was sowieso wel het woord voor alle producten in de ontbijtmand!

Er zat echt heel veel in de mand waardoor we er niet in geslaagd zijn om alles op te eten. Het is natuurlijk wel heel leuk dat je daardoor zoveel keuze hebt. Ik vind het een groot pluspunt dat ze gekozen hebben voor vers fruitsap want dat smaakt natuurlijk altijd honderd keer beter dan fruitsap uit een doos. Ook van de choco sticks ben ik fan als chocolademelkliefhebber ;). Daarnaast vind ik dat een gekookt eitje een ontbijt helemaal af maakt, dus ze hebben echt aan alles gedacht. Zelfs aan yoghurt met fruit zonder brokjes, haha! Het was allemaal heel dik in orde, ik ben fan! Als ik nog eens een ontbijtmand wil bestellen als cadeau (of voor mezelf ;)) zal ik zeker aan hen denken! 🙂

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *