Maison Elza

The House of Eliott is sinds jaar en dag een vaste waarde in Gent, maar dat zal vanaf nu veranderen. Het is nog een paar dagen wachten, want op 18 februari start dezelfde eigenaar met een nieuw concept in dezelfde ruimte.

Foto: © Maison Elza
Foto: © Maison Elza

Deze nieuwe zaak zal Maison Elza heten, genoemd naar de grootmoeder van de eigenaar. The House of Eliott was gekend voor de kreeften op verschillende wijzen, maar met Maison Elza gooit uitbater Freddy het over een andere boeg. Je kan in de nieuwe zaak terecht voor een ontbijt, lunch en afternoon tea. Ik ben alleszins heel enthousiast over dit nieuw adresje waar je lekker kan gaan ontbijten! Afternoon tea lijkt mij ook heel gezellig, dus dat ga ik ook zeker eens proberen :). Wie wil reserveren kan voorlopig terecht op dit e-mailadres: house.of.eliott@telenet.be

Jan Breydelstraat 36
Open van donderdag t.e.m. maandag van 9u tot 18u

2 Comments

 1. michiel.van.hecke@telenet.be'
  Michiel Van Hecke
  10 februari 2016
  Reply

  Als maison Elza evengoed zal zijn als house of eliott dan kan ik enkel uitkijken naar dit nieuwe concept en zal ik er zeker eens moeten binnenspringen en terug genieten van de geneugten die mij voorgeschoteld worden.
  Het water komt mij spontaan in de mond als ik terugdenk aan de overheerlijke gerechten die je destijds kon eten in house of eliott het was zeker een aanrader en een streling voor de smaakpapillen in de mond. Dus het is zeker uitkijken naar dit nieuwe concept, nieuwe ontdekking. Maison Elza

 2. 10 februari 2016
  Reply

  Door je enthousiasme ben ik zeker benieuwd geworden! Bedankt voor je reactie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *