Belgium Art & Design

Van 18 tot 21 februari kan je in de Eskimofabriek terecht voor Belgium Art & Design. Deze beurs focust op kunstenaars en ontwerpers van eigen bodem. Naast boeiende curatoren, kan je er ook genieten van tastings, workshops, debatten en film- en fotovertoningen.

Belgium Art & Design logo

Belgium Art & Design gelooft in de kracht en meerwaarde van Belgische kunstwerken en ontwerpen. Ze vinden dat in onze geglobaliseerde wereld een positief chauvinisme onze culturele identiteit kan verrijken. De initiatiefnemer van dit evenement is Harry Vanhoyweghen, een interieurarchitect met veel ervaring in de interieur- en evenementenwereld. Er zijn ook twee eregasten voorzien, Sylvain Willenz en Liliane Vertessen. Willenz wordt een van de belangrijkste Belgische designers van zijn generatie genoemd.

Er zullen een honderdtal deelnemers aanwezig zijn op de beurs, waaronder enkele klinkende namen zoals Design Museum Gent, Filliers, PAARL en Piet Moodshop. Op donderdag 18 februari van 17u tot middernacht vindt de allereerste preview en vernissage plaats. Vrijdag 19 februari tot en met zondag 21 februari kan je naar de publieke opening gaan. Op vrijdag van 14u tot 22u30, op zaterdag van 10u30 tot 22u30 en op zondag van 10u30 tot 18u30. Als je je tickets online koopt, kost dit je 12 euro. Aan de kassa betaal je 15 euro.

Eskimofabriek
Wiedauwkaai 25

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *