Uitgelezen

Zoals elke maand wordt er in februari opnieuw een boekenprogramma georganiseerd in Vooruit. Op ‘Uitgelezen’ krijg je deze avond de beste en meest originele leestips voorgeschoteld. Fien Sabbe is de presentatrice en de vaste panelleden zijn Anna Luyten en Jos Geysels.

Logo
Foto: © Vooruit

In een debat met enkele gasten delen ze de nieuwste en hipste boekentips in de prachtige balzaal van Vooruit. Vanavond vanaf 20u kan je schrijfster Birsen Taşpinar en fotografe Lieve Blancquaert aan het werk zien als centrale gasten op het evenement. Er wordt voorgelezen uit ‘Een soort van Liefde’, het debuut van Alicja Gescinska. Andere boeken die deze editie besproken worden zijn ‘De ochtendgave’ van A.F.Th. van der Heijden, ‘Misschien Esther’ van Katja Petrowskaja en ‘Nora’ van Colm Toibin. Katja Petrowskaja kan je trouwens in maart vinden op Mind the Book, het literair actualiteitsfestival in Vooruit. De muziek wordt vanavond verzorgd door Guido Belcanto. Tickets voor ‘Uitgelezen’ kosten slechts vier euro, dus zeker de moeite waard om eens naartoe te gaan!


Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *