Ciné Privé (+ winactie)

Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 maart staat er alweer een editie van Ciné Privé op het programma. Dat is het rondtrekkend filmfestival van Circa dat je op verrassende locaties kennis wilt laten maken met zowel kort- en langspeelfilms, documentaires en animatiefilms.

Header Ciné Privé

De organisatie startte negen jaar geleden met dit concept als filmfestival aan huis. In verschillende Gentse deelgemeenten kon je op die manier in huiskamers genieten van professioneel en minder professioneel talent. Hun zoektocht naar dat talent is er nog steeds, maar de locaties zijn geëvolueerd naar uitzonderlijke locaties. Zo vond Ciné Privé al plaats in het Dr. Guislain Museum, de Plantentuin van UGent en de Haven. Op die manier willen ze de bezoeker aansporen om minder bekende plaatsen in Gent te ontdekken. Goed initiatief! 🙂

Op donderdag 3 en vrijdag 4 maart kan je kortfilms en documentaires bekijken die speciaal geselecteerd werden door ‘Film Fest Gent‘, aangevuld met de beste animatiefilms van het afgelopen jaar volgens ‘BLIK’. Zaterdag 5 maart kan je op groot scherm én in het bijzijn van de cast genieten van ‘Café Derby’, het filmdebuut van Lenny Van Wesemael. Bekijk hieronder de trailer van de film. Het is alvast een topcast met acteurs als Wim Opbrouck, Ben Segers en Jan Decleir! Ik wil deze film al een tijdje zien, is er iemand die hem al bekeken heeft? 🙂

De bar is elke dag open van 19u, het filmprogramma zelf start om 20u en om 22u. Het openingsprogamma op donderdag 3 maart op 20u is gratis, maar je moet wel op voorhand reserveren. Tickets kan je hier of aan de festivalkassa verkrijgen. De prijs voor een filmvoorstelling is zeven euro. Je kan natuurlijk ook altijd proberen om een ticket te winnen, want ik mag samen met Ciné Privé twee duotickets weggeven voor de voorstelling van Café Derby! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten hieronder zodat ik weet dat je wilt winnen en mijn Facebookpagina liken. Ik maak de winnaars op 2 maart bekend. Veel succes! 😉

Ciné Privé – Circuskerk Malem
Oud-Strijderslaan 1

5 Comments

 1. guillaume.decock@gmail.com'
  Guillaume
  24 februari 2016
  Reply

  Ik wil graag tickets winnen 🙂

 2. floredeman@hotmail.com'
  Flore Deman
  24 februari 2016
  Reply

  Ciné Privé wil ik al lang es doen! Dus ticketjes zijn leuk!

 3. info@fredericlouis.be'
  24 februari 2016
  Reply

  Tof initiatief eigenlijk. Jammer genoeg nog nooit echt geraakt. Gratis duoticket kan daar wel snel verandering in brengen!

 4. stefanie.thevelin@gmail.com'
  Stefanie
  25 februari 2016
  Reply

  Super concept, wil ik heel graag eens proberen!

 5. liselot_vandewalle@hotmail.com'
  Liselot
  26 februari 2016
  Reply

  Heel leuk initiatief in prachtig kader! Ik wil heel graag tickets winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *