ZAP MAMA in De Centrale

Dinsdag 8 maart is het opnieuw Internationale Vrouwendag. Voor die gelegenheid geeft de frontvrouw van Zap Mama, Marie Daulne, een concert in De Centrale. Deze zangeres draagt vrouwenrechten hoog in het vaandel en is hier dus perfect voor geplaatst.

Marie Daulne
Foto: © Marie Daulne

ZAP MAMA zag het licht in 1991 en heeft de voorbije 25 jaar een eigen karakteristiek geluid ontwikkeld. Marie Daulne – uit Zaïre afkomstig – stelde dit Afro-Europese vocale kwintet op. De groep evolueerde steeds meer naar een originele en unieke urban mix van verschillende Europese, Amerikaanse en Afrikaanse ritmes. In de loop van 2016 verschijnt er een nieuwe cd om hun vijfentwintigjarig bestaan te vieren. Als voorproefje en speciaal voor Internationale Vrouwendag staat ZAP MAMA live op het podium van de centrale. Het concert start om 20u en tickets kosten 13 euro in voorverkoop. Aan de kassa betaal je 16 euro. In 2014 zorgde ZAP MAMA trouwens voor de muziek van de clip van Internationale Vrouwendag, verspreid door Google.


De Centrale
Kraakinderstraat 2

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *