Petit Bazaar

Dit weekend is het natuurlijk het grote openingsweekend van DOK Noord. Wie niet geïnteresseerd is in dit gebeuren of wie al een kijkje is gaan nemen, kan natuurlijk ook terecht bij de voorjaarseditie van Petit Bazaar in het ICC!

LogoWe zijn al aan de vijftiende editie toe van Petit Bazaar. Met de lente voor de deur is dit hét perfecte moment om door de nieuwe lente- en zomercollecties te snuisteren. De organisatoren noemen Petit Bazaar de perfecte combinatie tussen shoppen en ontspannen. Wat kan je er allemaal vinden? Kinderkledij en dameskledij, speelgoed, juwelen, interieuraccessoires en ga zo maar door. Er zijn meer dan honderd toffe en originele merken aanwezig, dus er zit zeker iets tussen dat je leuk vindt! Naast het winkelen is er ook heel wat randanimatie aanwezig zoals kindergrime en kleuterturnen. Je vindt er ook een photobooth en je kan er natuurlijk ook iets eten! Morgen 19 maart kan je langsgaan van 15u tot 20u en zondag 20 maart van 10u tot 18u. Een ticket kost slechts twee euro en voor jongeren tot 17 jaar is het evenement zelfs gratis. Parkeren is ook gratis, dus geen excuses meer om niet te gaan! 😉


Citadelpark 1
9000 Gent

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *