Wellness Ô-Silence (+ winactie)

Joepie, mijn Facebookpagina heeft 1000 likes behaald en dat moet gevierd worden! 🙂 Deze week mocht ik de wellness van Ô-Silence uittesten en ik mag van hen een wellnessbeurt van twee uur voor twee personen weggeven! Dat klinkt niet slecht, toch? 😉

Ô-Silence binnen

De privésauna Ô-Silence wordt uitgebaat door Stefan en Ilse. In deze wellness word je volgens hen ondergedompeld in een oase van absolute rust en pure verwennerij voor alle zintuigen. Wat kan je allemaal vinden in hun zaak? Een Finse sauna, een Turks stoombad, infraroodstralers, een wellnessdouche, een relaxatieruimte en loungeruimte, een kleedkamer en een buitenterras met jacuzzi, dompelbad, relaxruimte en buitendouche. Niet mis! Al deze faciliteiten worden vergezeld van een kleurrijk lichtspel en loungemuziek. Met twee personen kan je twee uur genieten van de wellness voor 95 euro. Ook drie uur (115 euro) en vier uur (135 euro) zijn mogelijk. In dit standaardpakket zijn een aantal zaken inbegrepen, namelijk shampoo en douchegel, scrubzout, water en thee of koffie, borrelnootjes en het gebruik van een haardroger. Je kan nog een pakket huren met badjas, handdoek en slippers voor zes euro per persoon, maar je kan natuurlijk ook gewoon je eigen spullen meenemen.

Toen we toekwamen, kwam de gastvrouw Ilse ons meteen verwelkomen. Een vriendelijke en joviale mevrouw, de ideale persoon om een privésauna uit te baten dus. Ze wees ons gezwind de weg en toen mochten we alles zelf ontdekken. We konden ons omkleden in de ruime kleedkamer en gingen op verkenning. Het eerste wat we tegenkwamen was de enorm grote wellnessdouche. Mooi verlicht en vergezeld van shampoo, douchegel en scrubzout. Rechts konden we het Turks stoombad of hammam vinden en links de Finse sauna. Het was al een hele tijd geleden dat ik nog eens naar een wellness ging, dus de vochtigheid van het stoombad was in het begin weer wat wennen, maar het was er wel direct direct heel aangenaam zitten. De Finse sauna heeft een veel lagere vochtigheidsgraad, maar is wel een stuk warmer. Naar het schijnt zou deze sauna de stofwisseling en bloedsomloop bevorderen. Ik vond het heerlijk om er te liggen en te kijken naar al de gekleurde lichtjes aan het plafond. Net alsof je ligt te staren naar een sterrenhemel. Super dat ze daaraan gedacht hebben!

Ô-Silence buiten

Wat verder had je een open ruimte met een koelkast en een tafel. Op de tafel stonden er borrelnootjes en in de koelkast was er meer dan genoeg keuze aan drank. Schuimwijn, bier, wijn, frisdranken en heel veel verschillende soorten Tao. Wat je gedronken hebt schrijf je dan gewoon op het briefje bij de koelkast en geef je daarna af aan Ilse. Deze ruimte heeft ook een mooi zicht op de tuin. Daar kan je een jacuzzi, douche, dompelton en twee ligzetels vinden. De jacuzzi is voor mij persoonlijk het onderdeel waar ik altijd het meest naar uitkijk. 🙂 Ik vind het super dat deze jacuzzi buiten staat, want op die manier krijg je het heerlijke contrast van het warme water met de frisse buitenlucht. Er is ook nog een bovenverdieping in deze privésauna. Daar vind je de twee infraroodstralers en kan je relaxen in de loungezetels. De infraroodstralers hebben veel positieve effecten. Zo zouden ze zorgen voor een goede huiddoorbloeding, vermindert het cellulitis en heeft het een positieve invloed op een pijnlijk spierweefsel. Ik vond het alleszins een heel leuk gevoel om voor deze stralers te zitten! 🙂

O' silence-13

Ô-Silence biedt ook nog floating aan. In een floatingbad krijg je het gevoel dat je tussen de wolken aan het drijven bent. Tijdens deze dertig minuten durende sessie (€ 30) ontspant je spiersysteem volledig. Deze sessie wordt vooral aanbevolen bij artrose, chronisch vermoeidheidssyndroom, depressie, slapeloosheid en stress. Het principe is eenvoudig: je gaat op een zak liggen die op water drijft in een bad. Op die manier krijg je het gevoel dat je volledig gewichtloos bent. Floating op deze manier is trouwens zo goed als uniek in België. Hier ben ik eigenlijk echt wel benieuwd naar! 🙂

WIN

Met al deze faciliteiten zou je voor minder beginnen wegdromen… 🙂 En dat mag, want jij kan dit ook allemaal ervaren! 😉 Zoals ik al zei mag ik van Ô-Silence een wellnessbeurt van twee uur voor twee personen weggeven. Wat moet je doen om dit te winnen?

1) De Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2) De Facebookpagina van Ô-Silence liken
3) Mijn Facebookbericht liken en de persoon taggen die jij zou meenemen naar deze privésauna! 🙂

Ik maak de winnaar bekend op 4 april. Veel succes!


Elzenhof 5
Alle dagen open van 9u tot 23u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *