Kadonation

Kadonation is het bedrijfje van Bruce Verburgh en Fabrice Guillermin. Hun concept maakt samenleggen voor een cadeau met vrienden veel gemakkelijker. Op die manier heb je altijd een leuk groepscadeau voor elke gelegenheid!

Kadonation

Hoe werkt het precies? Na je registratie op hun website kan je snel, eenvoudig en gratis een groepspagina aanmaken. Daar vul je de naam in van de persoon waarvoor je samenlegt, de gelegenheid en de deadline waarop het geld moet verzameld zijn. Daarna hoef je enkel nog familie en vrienden uit te nodigen waarvan je hoopt dat ze ook zullen bijleggen. 😉 Met je bankkaart kan je dan veilig je bijdrage leveren. Het verzamelde bedrag kan je op drie manieren gebruiken. Ofwel schenk je een waardebon of koop je een cadeau bij de partners van Kadonation, je kan het bedrag overschrijven naar een bankrekening of het verzameld bedrag en de groepspagina doorgeven aan de ontvanger.

Kadonation maakt deel uit van ARTEpreneur, een initiatief van de Arteveldehogeschool. Studenten die willen ondernemen worden op die manier ondersteund zodat ze al kunnen ondernemen terwijl ze nog studeren. Fabrice Guillermin is met Kadonation trouwens één van de vijf finalisten om de Gentse student-ondernemer van 2016 te worden. Ik vind hun concept alleszins een leuk idee! Op die manier hoeft er niemand voor te schieten voor anderen en vermijd je situaties waarin je je geld nooit meer terugziet. 😉 Als je benieuwd bent geworden, kan je je hier registreren. Als je het liever nog eens visueel voorgesteld ziet, bekijk dan onderstaand filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=yr3G8m2y50Q

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *