PLUS+

Morgen opent de nieuwe groene hotspot PLUS+ in de Ajuinlei. Deze salade-, smoothie- en sapbar focust op gezonde, organische en seizoensgebonden producten zonder geraffineerde suikers.

Opening PLUS+

Bij PLUS+ kan je terecht voor smakelijke salades, koudgeperste sapjes, raw food desserten en andere gezonde gerechten. De Gentse zussen Lien en Sofie vinden het belangrijk dat alles wat je op je bord krijgt zoveel mogelijk lokaal geteeld en verwerkt is. Als je liever ergens anders geniet van hun producten, is dat ook geen enkel probleem want ze bieden take away aan met composteerbare verpakkingen. Ook hier denken ze dus zeker aan het milieu!

Eén ding is duidelijk, je bent hier aan het verkeerde adres als je geen fan bent van groenten. 😉 Zelf ben ik niet heel vertrouwd met gelijkaardige zaken, maar het wekt wel mijn interesse! Ik ben dan ook zeker van plan om het eens te proberen. Wie weet loop ik morgen op hun openingsdag al eens langs. Een extra reden om morgen een bezoekje te brengen aan deze nieuwe hotspot is omdat je dan getrakteerd zal worden op een gratis proevertje van hun koudgeperste sapjes. Daar ben ik alleszins heel benieuwd naar! 🙂

Foto: © Fitfoodness
Foto: © Fitfoodness


Ajuinlei 14
Open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u30 tot 19u30 en op zaterdag van 11u30 tot 16u30

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *