Opening AT LABELS

Vrijdag 15 april start het openingsweekend van AT LABELS. Dat is het vernieuwde concept van de vroegere lingeriewinkel Bar d’Oh. Eigenaressen Alison en Tineke bieden nog steeds lingerie aan, maar dat is zeker niet alles!

Banner

Vrijdag start het feest om 14u. Vanaf dan krijg je 15% korting op de collectie, worden er goodie bags uitgedeeld en kan je genieten van hapjes en een drankje. Vanaf 19u tot en met 22u komt daar ook nog de muziek van mademoisellenaomi bij. Zaterdag is de winkel opnieuw open van 12u tot 20u. Dezelfde omstandigheden, maar Naomi draait deze dag van 17u tot 20u. De laatste openingsdag is de winkel open van 14u tot 18u. Dan kan je nog steeds genieten van de korting en goodie bags, maar deze dag zullen er enkel zoete hapjes zijn. Uiteraard opnieuw vergezeld van een glaasje bubbels. De catering wordt het hele openingsweekend verzorgd door Fred Catering van Frédéric Verhaegen.

Alison en Tineke selecteerden unieke merken voor hun vernieuwde winkel. Ze omschrijven hun stijl als scandinavion cool, minimalism, boho en french chic. Deze woorden klinken mij alleszins als muziek in de oren, want ik kan mij hier zeker in vinden. De foto’s die ze verspreiden versterken dat gevoel alleen maar! Enkele modemerken die je bij AT LABELS kan vinden zijn Ganni, My Sunday Morning, Just Female en Wildfox. Op gebied van accessoires kan je de mooie juwelen van Maison Irem of de leuke iPhonecases van Richmond en Finch scoren. Uiteraard hangen lingeriemerken Love Stories, Heidi Klum en L’Agent by Agent Provocateur ook nog steeds in de rekken. Voor mooie swimwear kan je terecht bij het merk Jets by Jessika Allen.

AT LABELS collage

Ik ben alleszins heel benieuwd geworden naar deze nieuwe conceptstore en ben van plan om eens langs te gaan. Wie nog? 😉 Alison en Tineke vragen wel om iets te laten weten als je naar het openingsweekend wilt komen. Op die manier kunnen ze ervoor zorgen dat er genoeg is. 🙂


Onderstraat 21
Open op maandag van 14u tot 18u en van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *