Ile en Ville (+ winactie)

Vorige week bracht ik een bezoekje aan de conceptstore Ile en Ville. Goed verstopt in het rustige Oud Begijnhof Sint-Elisabeth, maar zeker waard om te ontdekken! Hier kan je terecht om te shoppen, om te genieten van kunst of om op het gemak iets te eten en te drinken.

Ile en ville-16

Ile en Ville wil een unieke shopervaring aanbieden door elk stuk in de winkel zorgvuldig uit te kiezen en in een beperkte oplage aan te bieden. Zo weet je dus zeker dat je met een vrij uniek exemplaar naar huis gaat! In deze zaak kan je terecht voor mode, juwelen, interieur, design, accessoires, fijne lederwaren en boeken. De winkel is opgedeeld in verschillende ruimtes, wat direct een knus gevoel geeft. Zo krijg je de kans om op je gemak wat rond te kijken. Enkele merken die je bij Ile en Ville kan shoppen zijn Native Union, Charlotte Valkeniers, Caran d’Ache, Oyuna en Martenero. Ik vind het interieur van de zaak echt heel leuk!

Winkel collage

In een andere ruimte kan je gezellig iets eten en drinken. De taarten van de dag lagen in het midden mooi uitgestald op een tafel om je helemaal te doen verwateren. 😉 Het was heel mooi weer als wij er waren, dus kozen we ervoor om buiten te zitten. Er zaten al een paar mensen op het terras aan de gevel van het gebouw, maar wij kozen ervoor om op het binnenkoertje te zitten. Echt supergezellig! Ik had direct het gevoel dat ik op reis was in de Provence. 😉 Er speelde ook mooie muziek buiten, dus dat was een leuke extra. Bij Ile en Ville kan je naast taart ook lunchen met bijvoorbeeld verse soep of een salade. Ik vind deze conceptstore een heel leuke ontdekking om even tot rust te komen terwijl je je toch nog in het centrum van Gent bevindt. Zalig!

Ile en Ville koerNaast Ile en Ville kan je ook nog terecht bij Ile hors Ville. Zoals de naam al zegt, bevindt deze zaak zich net buiten de stad. In deze wijnbar op de Kortrijksesteenweg kan je terecht voor een goed glas wijn gecombineerd met design. Je kan Ile hors Ville ook afhuren voor een feestje of ander evenement.

WIN!

Ik heb nog goed nieuws voor jullie want ik mag een lunch voor 2 personen in Ile en Ville weggeven. Om te winnen hoef je enkel de Facebookpagina van hannaverkent.gent en Ile en Ville te liken én de persoon te taggen die je zou meenemen op je lunch. 😉 Ik maak de winnaar bekend op 4 mei. Veel succes! 🙂

 —
Begijnhofdries 39
Open van donderdag t.e.m. zaterdag van 12u tot 18u30

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *