FEEST op de MARKT

Naar jaarlijkse gewoonte wordt de Vrijdagmarkt op 1 mei weer omgetoverd tot een gezellige en sfeervolle plaats. Op die dag is het de Dag van de Arbeid en in Gent vieren we dat met FEEST op de MARKT!

header feest op de markt

Traditioneel begint deze dag met een stoet door de binnenstad. Je kan deelnemen aan deze wandeling als je om 11u aan de Vooruit staat. Samen met de andere enthousiastelingen stap je daarna richting de Vrijdagmarkt. Daar aangekomen gaat het feest pas echt van start. Wat zal je op de Vrijdagmarkt kunnen vinden? Vanaf 12u30 zijn er optredens, foodtrucks, dé theetent, een biertent, cocktails, kinderanimatie en natuurlijk ook heel veel vlagjes!

Beleef de jaren ’80 met de Gentse Buena Vista Social Club, Skyblasters Acoustic (16u15). Hier ben ik eigenlijk wel benieuwd naar, want na mijn reis naar Cuba ben ik een nog grotere fan van de Buena Vista Social Club! Dat brengt ons meteen bij de activiteit van de ‘Vrienden van Cuba’. Zij zorgen voor enkele strandstoelen met zomerse cocktails, zalig! Daarnaast kan je ook nog meezingen met ‘Allez, Chantez’ (13u30), lachen met ‘Die Verdammte Spielerei’ en dansen met ‘Rock au Vin’ (14u45).

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *