DOK START

Morgen is het weer zover! DOK opent de deuren voor een nieuw seizoen. We hebben dus opnieuw een heerlijke ontspanningsplaats in de lente en zomer! DOK blijft open tot en met 25 september.

banner dok start

Het is al sinds juni 2011 dat DOK de verlaten site van de Gentse Oude Dokken tijdelijk omtovert tot een levendige en inspirerende ontmoetingsplek waar concerten, sport, tentoonstellingen, film, … elkaar afwisselen. Het is een ontmoetingsplek, een platform voor creatie en een werkplek. Er worden kleine en grote evenementen georganiseerd en iedereen is welkom. DOK is een tijdelijke invulling van een zone waar in de toekomst een nieuwe Gentse woonbuurt zal ontstaan. DOK bouwt aan een sociaal en culturele basis voor deze nieuwe woonbuurt.

Vergeleken met vorig jaar werd er heel wat veranderd aan de site waardoor er nieuwe zones zijn ontstaan. Er is een groter strand en groene zone en er is meer plaats voor plekken als een brouwerij, een viskwekerij en metaalwerkplaats. Je kan er natuurlijk ook nog terecht voor ontspanning, sport, expo’s, concerten, markten, … zoals we gewoon waren van vorige jaren. Wat staat er morgen allemaal op het programma? Koffie, taart en gazetten in de kantine, een expo van Elisabeth Van Dam in de loods, een expo van Judith Mertens in de Smartkabine, een gratis circusvoorstelling van Les Frères Troubouch op de markt, een DOKmoestuin in de voortuin en concerten in de kantine, voortuin en de DOKbox! Je kan er terecht vanaf 11 uur tot 22 uur.


Splitsing Koopvaardijlaan – Afrikalaan

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *