Ghent Art Book Fair

Door het succes van de Ghent Art Book Fair vorig jaar, vindt er dit jaar een tweede editie plaats! Vrijdag 6 en zaterdag 7 mei kan je er terecht voor moderne kunstboeken van meer dan 45 internationale onafhankelijke uitgevers.

Banner GABF

Naast broekpresentaties en signeersessies staat er dit jaar nog veel meer op het programma, waaronder lezingen van internationale uitgevers en ontwerpers, optredens, tentoonstellingen en een kleine Kids Corner voor de jonge kunstenaars in spe. Vrijdag start het literair evenement met een lezing van Feminist Collective, ‘Rachel – the Pleasure Seeker’ om half drie. Van 15u tot 17u is er een workshop voor kinderen. Om 17u start de lezing van Mathew Kneebone en om half zeven die van Yana Foqué en Thomas Min. Diezelfde Yana Foqué is trouwens ook dj, want zij speelt van 20u tot 22u een djset.

Zaterdag start de dag om half één met Dexter Sinister en om 13u geeft Kasper Bosmans een presentatie. Om half twee kan je opnieuw naar de lezing van Feminist Collective. Van 14u tot 15u30 is er vindt er een andere workshop plaats voor kinderen. Om 16u geeft Virginie Honvoh een presentatie en concert en om half acht is er nog een afsluitconcert. Enkele van de exposanten die je er kan vinden zijn Animal Press, Be-Part, From Me To You Publications, Fw: Books, Jan Van Eyck Academie, Kask, Publication Studio Rotterdam, Spector Books, Werkplaats Typografie en YellowPress. In de bookshop kan je nog een selectie aan magazines en boeken vinden.

DOK Noord 5L
Vrijdag van 14u tot 22u en zaterdag van 11u tot 19u

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *