Braderie Publique

Sinds het voorjaar van 2015 zijn alle voorjaarsbraderieën gebundeld in twee lange weekends in juni. Eind deze week, van 2 tot 5 juni dus, en van 23 tot 26 juni vindt de gezelligste straatverkoop van Gent plaats!

Braderie Publique header

Vanaf donderdag tot en met zondag kan je shoppen in het gebied rond de Zuid, Vlaanderenstraat, Brabantdam, Mageleinstraat, Koestraat, Voldersstraat, Henegouwenstraat, Kortedagsteeg en Walpoortstraat. Bij de braderie eind juni staan er kraampjes aan de Veldstraat, Donkersteeg, Hoogpoort, Langemunt, Dampoortstraat, Burgstraat en Oudburg. Door deze Braderie Publique kan je kennismaken met winkels waar je anders niet komt en kan je profiteren van leuke aanbiedingen.

Het is Puur Gent die de organisatie van deze twee gezamenlijke braderieën op zich neemt. Puur Gent is de commerciële naam van vzw BIG – Business Improvement District Gent. Deze vzw werd opgericht door het stadsbestuur om samen met handelaars, dekenijen en sectororganisaties Gent verder te profileren als een dynamische winkel- en horecastad.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *