Juliette & Jules (+ winactie)

Vandaag wil ik jullie graag laten kennismaken met Juliette & Jules. Dit merk staat voor handgemaakte en unieke creaties. Die zijn allemaal gemaakt door Linde, een sympathieke en gedreven creatieveling!

Logo Juliette & Jules

Juliette & Jules is ontstaan in 2013 en genoemd naar de grootouders van Linde. Dat maakt het allemaal nog een tikkeltje unieker! Er bestaat geen fysieke winkel van, maar op de webshop kan je gemakkelijk alle producten terugvinden en bestellen. Ook bestellingen op maat zijn mogelijk! Juliette & Jules werkte al samen met winkels als PIET Moodshop, FLVVR, Optiek Van Bignoot en Mus in een Plas. Ze heeft verschillende leuke spullen voor baby’s en jonge kinderen zoals slabbetjes, dekentjes, knuffels en rompertjes. Daarnaast biedt ze ook heel wat aan voor volwassenen. Verschillende soorten tassen, kussens, lavendelzakjes, wijnkoelers, magneten, enzovoort. Je kan bij Juliette & Jules ook enkele leuke postkaarten en schriftjes vinden!

Zoals jullie misschien al op Instagram zagen, ontving ik vorige week een leuk pakketje van Linde. Ik kreeg twee gouden tasjes in skai leer met een gouden rits. Helemaal vers van de pers, want Linde heeft ze vorige week nog gemaakt! 🙂 Ik vind ze echt prachtig en ze zijn perfect om wat kleine spulletjes in op te bergen. Het tasje is ongeveer 10 cm x 16 cm groot en kost 35 euro per stuk. Vind je het zelf ook mooi? Dan heb ik goed nieuws want samen met Linde geef ik er eentje weg! 😉

WIN

Wat moet je doen om deze mooie witgouden clutch te winnen?

1. De Facebookpagina van hannaverkent.gent liken
2. De Facebookpagina van Juliette & Jules liken
3. Reageren op mijn Facebookbericht zodat ik weet dat je wilt winnen

Wil je graag nog een extra kans maken om te winnen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Juliette & Jules (onderaan rechts op de website). Ik kies een winnaar op 20 juni en het pakketje komt dan zo snel mogelijk jouw richting uit! 🙂

2 Comments

 1. janssensannemarie@yahoo.com'
  janssens anne marie
  13 juni 2016
  Reply

  Hoi hups hoi
  Ik doe graag mee aan deze actie! Extra kans dan ook benut ;).
  Groetie,
  Anne Marie Janssens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *