Optiek Van Bignoot (+ winactie)

Vandaag is het 21 juni, het begin van de zomer! Naast de zee, het strand en lekkere cocktails denken we dan natuurlijk ook meteen aan zonnebrillen. Ik ging eens langs bij Optiek Van Bignoot en ontdekte er hun groot gamma aan zowel zonnebrillen, optische brillen, kinderbrillen en sportbrillen.

Collage buitenzijde

Christiaan Van Bignoot opende als zoon van een horlogemaker in 1978 zijn eerste optiekwinkel en heeft ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring in de branche. De hedendaagse technologische aspecten van dit beroep wekten de interesse van zijn zoon Kevin, die sinds dit jaar fulltime aanwezig is in de zaak. Optiek Van Bignoot heeft trouwens het grootste aanbod in heel Gent. Dat was mij ook meteen wel duidelijk als ik binnen kwam. De winkel is heel ruim en mooi ingericht en de brillen krijgen allemaal een mooie plaats waardoor je een goed overzicht hebt tijdens het kiezen. Je wordt meteen geholpen bij je keuze van als je binnenkomt, zodat je met het juiste exemplaar naar buiten wandelt. 😉

Je vindt er zonnebrillen in elke stijl – dus zowel modern, retro als tijdloos – en van meer dan 30 bekende merken. Zo hebben ze bijvoorbeeld brillen van Céline, Dior, Gucci, Jimmy Choo, Chanel, Dolce & Gabbana, G-Star, Giorgio Armani, Michael Kors, RayBan en ga zo maar door. Ook qua prijs is er iets te vinden voor elk budget. Er zijn heel dure en exclusieve brillen te vinden, maar zeker ook zonnebrillen die wat vriendelijker zijn voor de portemonnee.

Collage Kevin Van Bignoot

Zonnebrillen collageKevin Van Bignoot hielp mij tijdens mijn keuze en we hielden uiteindelijk vier brillen over waar ik dan foto’s mocht mee gaan nemen in Gent. We gaan trouwens een leuke samenwerking aan deze zomer! Optiek Van Bignoot zal onder andere deze foto’s gebruiken op hun sociale media. Zeker in de gaten houden dus. 😉 De merken en prijzen van de brillen waarmee ik op de foto sta zijn: Dior (250 euro), Céline (259 euro), Ray-Ban (183 euro) en Dolce & Gabbana (174 euro).

Naast de fysieke winkel kan je ook terecht op de webshop om een zonnebril te shoppen. Ze bieden uiteraard een grotere keuze aan in hun winkel zelf, maar ook online vind je sowieso een bril die je mooi vindt. De brillen die ik hierboven beschreef vind je online trouwens ook. Ik vind een webshop ook handig voor als je al wat brillen en prijzen wilt bekijken voor je naar de winkel zelf gaat. Op die manier heb je al een beter idee over wat je precies wilt.

Collage met brillen

WIN

Ik heb goed nieuws voor jullie want samen met Optiek Van Bignoot mag ik een waardebon van 100 euro weggeven waarmee je een mooie zonnebril mag kiezen. Dan ben je pas helemaal klaar voor de zomer! 🙂

Je hoeft hiervoor enkel de Facebookpagina van hannaverkent.gent en Optiek Van Bignoot te liken en iemand te taggen op Facebook die ook wel een zonnebril zou willen winnen! Je maakt extra kans als je ons volgt op Instagram (hannaverkent.gent & Optiek Van Bignoot). Ik maak de winnaar bekend op 1 juli. Veel succes! 😉


Zwijnaardsesteenweg 496
Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 19u30 en op zaterdag van 10u15 tot 18u30

5 Comments

 1. debbie_andries@hotmail.com'
  Debbie Andries
  26 juni 2016
  Reply

  Super!! Een blitse zonnebril van mijn favoriete opticien, zo net voor ik op vakantie vertrek, is uiteraard meer dan welkom! Ik like jullie pagina’s op Facebook & Instagram! Duimen maar!!

  • 29 juni 2016
   Reply

   Super! Vrijdag hoor je of je gewonnen hebt 🙂

 2. maria_dejaeger@hotmail.com'
  Maria De Jaeger
  30 juni 2016
  Reply

  Fingers crossed! Ik heb ook meegespeeld voor de extra kansen! 🙂

  • 30 juni 2016
   Reply

   Heel goed, morgen weet je of je gewonnen hebt! 😉

 3. joake_xxl@hotmail.com'
  joaquim
  30 juni 2016
  Reply

  Voor mijn lieve vriendin ! Ik waag graag een kansje Hanna! Wij maken momenteel een moeilijke periode door na heel veel tegenslag op privé vlak. Hopelijk schijnt het zonnetje terug binnenkort en zijn de medische zorgen achter ons. Een cadeautje zou haar zoveel deugd doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *