TadaBon

Kennen jullie TadaBon al? Dat is een project gelanceerd in Gent, dat ervoor zorgt dat je cadeaubonnen online kan kopen en ze meteen kan uitprinten of mailen. Zo kan je op een eenvoudige manier toch een heel leuk cadeau doen aan je familie of vrienden!

cadeaubonnen

 

Ze bieden ondertussen cadeaubonnen aan in alle provincies in Vlaanderen, maar ik focus mij natuurlijk enkel op Gent. 🙂 Je kan kiezen voor een multi cadeaubon Gent die de gelukkige dan kan inwisselen voor een specifieke cadeaubon van een Gentse winkel. Als je wat meer op de hoogte bent van de smaak van de persoon voor wie je een cadeaubon wilt kopen, kan je ook direct voor een specifieke bon kiezen. In Gent heb je echt al heel veel leuke winkels die meedoen met dit concept! Denk maar aan Piet Moodshop, Curiosa & Co, Café Parfumé, Ydee Interieur & Accessoires, Avalon, Zoot Fashion Store and Shoe boutique, Huiszwaluw, Wasbar, PLUS+, ROARK, Koperhuis, The English Book Shop, MOOR & MOOR, LUX, Romain Roquette, The Drifter, La Malcontenta, Grade, Godot, Sundae, Ile en Ville, L’Amuzette, Maurice & Mariette, Boekhandel Limerick en ga zo maar door.

Over heel veel van deze zaken heb ik al iets geschreven op mijn blog, dus je kan straks nog eens op de link klikken om je geheugen wat op te frissen. 😉 Er zijn meer dan 50 Gentse adresjes te vinden bij TadaBon! Sinds kort biedt TadaBon ook belevingscadeau’s aan. In plaats van een gewone cadeaubon waarmee je dus een fysiek cadeau kan kopen, kan je nu ook een beleving schenken aan iemand. Enkele mogelijkheden die TadaBon nu reeds aanbiedt zijn een wijnproefsessie aan huis met bijpassende chocolade (klinkt interessant…;)) en een stadstoer met een echte Gentenaar. Ook heel leuk om te geven én te krijgen volgens mij!

Ik mocht van TadaBon een bon inwisselen zodat ik het concept eens kon testen. Op hun site kan je een bedrag kiezen vanaf tien euro. Je geeft in voor wie de bon bestemd is, je vult jouw naam in en je kan er ook nog een persoonlijk bericht aan toevoegen. Daarna kan je kiezen of je zelf de bon afdrukt of rechtstreeks mailt naar de ontvanger. Het is maar wat je zelf het leukst vindt om te geven. 🙂 Ik ben persoonlijk wel fan van het afdrukken, zo heb je toch al iets om af te geven en kan je het in een mooie enveloppe steken. Je kan ook in groep een cadeau kopen. Dit werkt op dezelfde manier, maar je bijdrage is dus gewoon deel van een groter bedrag dat dan volledig op de cadeaubon komt als iedereen betaald heeft.

Ik vond het heel moeilijk om een zaak te kiezen uit al die leuke mogelijkheden, maar ik heb uiteindelijk voor Huiszwaluw gekozen. Zoals je op de foto hieronder ziet heb ik twee leuke bekers en een kommetje meegebracht van het Deense merk Rice. Ik heb nog andere bekers van dit merk en ik vind dat het wel voor een kleurrijk geheel zorgt samen! 🙂 De inwisseling van de bon ging heel gemakkelijk. De verkoopster had een speciale lijst van TadaBon zelf waar alle nummers van de cadeaubonnen op vermeld stonden. Op die manier kunnen de winkels makkelijk checken of de cadeaubon wel echt is. Conclusie: heel het proces verloopt heel snel en makkelijk, zonder problemen. Een cadeautip die het onthouden waard is! 🙂 Benieuwd om het zelf eens uit te proberen? Klik hier om via Tadabon een cadeaubon uit Gent te kopen.

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *