Gent Jazz Festival

Vlak voor de Gentse Feesten kunnen we in Gent ook nog terecht voor een ander festival, Gent Jazz! Op 7, 8, 9, 10, 14, 15 en 16 juli kan je genieten van gezellige muziek en hopelijk een heerlijke zomerse sfeer in de Bijlokesite!

Header Gent Jazz

Donderdag 7 juli gaat het festival van gang met namen als Terence Blanchard ft. The E-Collective, Kamasi Washington en Sons of Kemet. Vrijdag 8 juli kiest het festival voor onder andere Steven Delannoye, SABAM Jazz Awards en Hugh Coltman. Op 9 juli is het de beurt aan Lyenn, Dave Harrington Group, John Cale en Oaktree. Zondag 10 juli is het mijn favoriete dag! Niemand minder dan Nordmann, Barefoot And The Shoes, Moondog by Roland and Friends, Flat Earth Society ft. Mauro Pawlowski, Seiren en Balthazar komen die dag het beste van zichzelf geven. Op donderdag 14 juli kan je genieten van ALA.NI, Allen Stone, The James Hunter Six, Lianne La Havas, Jill Scott en Con Brio. Op zaterdag hoor je onder andere Day Fly, The Budos Band, Ibeyi en Pomrad. Op zondag sluit het festival af met Eefje De Visser, dEUS en The Germans.

Het festivalterrein opent elke dag een uur voor het eerste optreden begint op de Main Stage. Bij het binnenkomen krijg je een polsbandje, daarmee kan je heel de dag het terrein verlaten en opnieuw binnenkomen. Na het laatste concert kan je nog minstens een uur napraten aan de toog, als de sfeer goed zit kan dat zelfs nog wat langer duren. Op 7, 8, 9 en 16 juli zijn er enkel zitplaatsen voorzien om een comfortabele concertsetting te creëren. Op 10, 14 en 15 juli zijn er enkel staande optredens. Op het cateringterrein zijn er wel zitplaatsen waar je de optredens via grote schermen kan volgen. Er worden ook gratis oordopjes uitgedeeld op het festivalterrein! Hoeveel kost zo’n dagticket voor Gent Jazz Festival? Op de dagen waar gewerkt wordt met zitplaatsen kan je kiezen tussen vier categorieën, van 29 euro tot en met 45 euro. Op 10 juli kost een dagticket 29 euro en op 14 en 15 juli kost zo’n ticket 39 euro.


Godshuizenlaan 2 (ingang via STAM)
9000 Gent

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *