CaseCompany

Onlangs kreeg ik een leuke nieuwe case voor mijn iPhone toegestuurd van CaseCompany. Ik heb al verschillende hoesjes liggen, maar deze keer is het wel echt eens iets anders want de header van mijn blog staat erop!

casecompany-gent-logo

Op hun website kan je kiezen voor een design dat al bestaat, maar je kan – en dat is nog veel leuker! šŸ˜‰ – ook je eigen hoesje laten maken.Ā Vaak wordt er enkel aan Apple gedacht bij het maken van gepersonaliseerde cases, maar hier heb je heel veel keuze qua merken. De meest voorkomende merken zoals Samsung, Sony, LG, Nexus, HTC, Motorola, … zijn compatibel. Je kan zelfs een hoes voor je laptop laten bedrukken. EenĀ hoesje voor jeĀ smartphone kost 15,95 euro. Voor een tablethoes betaal je 19,95 euro en het kost je 29,95 euro om je laptop op een leuke manier te beschermen. De bestaande collecties omvatten hoesjes van bijvoorbeeld Eva Mouton en Negenduust, helemaal Gents dus! šŸ˜‰

Als je niet kan kiezen tussen al je mooie foto’s, kan je ook gemakkelijk een collage creĆ«renĀ op de site. Zo’n collage kan je maken met tot wel tien foto’s. Ook de levertijd is een groot pluspunt aan dit Gents bedrijf. Als je 2,95 euro betaalt, wordt je hoesje nog de volgende dag bezorgd indien je besteld hebt voor 17u. Gratis levering is ook mogelijk, maar dan moet je wel een paar dagen langer geduld hebben. Wat vinden jullie van mijn gepersonaliseerd hoesje? šŸ™‚

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *