Circusfeest

Zaterdag vindt er een groot circusfeest plaats onder de Gentse Stadshal! Stad Gent organiseert dit evenement ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Heel de familie kan er genieten van demonstraties, straatacts, workshops en optredens.

Circusfeest header

De Stadshal zal die dag dus aangekleed worden met prachtige circusdecoratie en woonwagens om je helemaal in de sfeer te brengen. Hoewel iedereen natuurlijk welkom is, is het programma vooral gericht op families en kinderen. Het feest start om 14u en gaat verder tot 19u en al de activiteiten en optredens zijn trouwens gratis toegankelijk!

Wat zal je er allemaal kunnen beleven? Onder andere Circus Bavaria zal het beste van zichzelf geven tijdens verschillende shows. Er worden ook veel straatacts voorzien van onder andere clowns en een krachtpatser. Natuurlijk kan je kind zelf ook enkele kunstjes aanleren. Van luchtacrobatie tot jongleren en ballon plooien, je kan het zaterdag allemaal leren. Er is zelfs een circuskapsalon waar je het kapsel van Bassie kan aanvragen én een waarzegster die heel je toekomst voorspelt. 😉 Leuk begin van de zomervakantie lijkt mij! 🙂

 

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *