hannaverkent.oostende

Nu de Gentse Feesten voorbij zijn roept de Homo Turisticus de Gentenaren op om met zijn allen naar Oostende te vertrekken. Volgens hem hebben we al veel te lang te maken met West-Vlamingen die Gent komen bezetten, dus is het tijd voor een omgekeerde beweging! 😉

Oostende is wa de max

Op de website van Toerisme Oostende vind je in de categorie ‘Oostende is wa de max‘ heel veel leuke activiteiten. Enkele topevenementen die ze zelf aankondigen zijn onder andere het Zandsculpturenfestival, Oostende Koerse en het Vuurwerkfestival. Natuurlijk heeft Oostende nog veel meer te bieden, en dat willen ze duidelijk maken met deze zomercampagne. Er vindt onder andere een samenwerking met De Gentenaar plaats. Zo zal de krant De Oostendenaar toegevoegd worden bij De Gentenaar en vind je er zaterdag een bon voor een gratis goodiebag ter waarde van 70 euro. De Oostendenaar zal je ook in verschillende Gentse hotspots kunnen vinden. Daarnaast is er nog een promospot gemaakt die je de komende twee weken in Kinepolis Gent zal zien voorbijkomen. Je kan hem hieronder al eens bekijken. Op www.oostendeiswademax.be kan je een appartement winnen voor Ă©Ă©n maand.

Als Gentse blogger ben ik door de toeristische dienst uitgenodigd om eens op verkenning te gaan in Oostende, in plaats van in mijn geliefde stad Gent. Eventjes hannaverkent.oostende dus! Dat zag ik natuurlijk meteen zitten, dus binnenkort vertrekken we richting deze kuststad. Ik ben alleszins al enorm benieuwd naar mijn weekendje aan zee. Zijn jullie ook nieuwsgierig? Je zal er alles over kunnen lezen op mijn blog. Op het moment zelf zal je mij ook al kunnen volgen via Instagram. 🙂

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *