1,2,3 piano

Zaterdag 13 augustus gaat 1,2,3 piano opnieuw van start. Dit muzikaal project heeft als doel om mensen samen te brengen via muziek en is al aan zijn vierde editie toe. Het evenement duurt nog tot 17 september.

1,2,3 piano

Zes kunstenaars kregen elk een piano en een locatie toegewezen. Op deze manier springen de verschillende locaties extra in het oog van voorbijgangers. Iedereen mag er vrij op spelen tot 22u ‘s avonds. De zes plaatsen waar je een piano kan vinden zijn: Stadshal, Ghelamco Arena, Zebrastraat, Oude Beestenmarkt, Korenlei en Ledebergplein. De kunstenaars die zich respectievelijk over de instrumenten ontfermen zijn: Willem Boel, K.A.A. Gent, Tom Dekyvere, Eva Mouton, Sarah Yu Zeebroek en Kunst(h)art.

Deze zaterdag gaat het project van start met een openingsevenement. Van 11u tot 13u zijn er op alle deelnemende locaties optredens. Onder de Stadshal vind je Guy Penson & Ruth Van Killegem, in de Ghelamco Arena kan je Sioen aan het werk zien, in de Zebrastraat brengt Sarah Ferri Gents-Italiaanse prachtpop, op de Oude Beestenmarkt geeft Steiger het beste van zichzelf, op de Korenlei kan je genieten van de indiepop van Leni en op het Ledebergplein is het de beurt aan Balaton Duo.

Wil je eens zien hoe het er aan toe gaat? Hier kan je een filmpje zien van de opening in 2014.

 

 

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *