Fiesta Europa

Dinsdag strijkt de gezellige Europese sfeermarkt Fiesta Europa opnieuw neer in Gent, dit keer in het historisch centrum. Ieder jaar kan je hier bij kraampjes uit alle hoeken van ons continent de lekkerste streekproducten en specialiteiten proeven.

Fiesta Europa

Wat kan je er vinden? Franse topkazen, Griekse olijfolie, Nederlandse honing, Italiaanse hammen, maar ook Zweedse handgemaakte puzzels, Finse souvenirs en textiel, juwelen, lederwaren en ga zo maar door. Er is ook een internationaal terras aanwezig waar je kan genieten van Spaanse paella, Portugese cocktails, een wijntje uit de Moezelstreek maar natuurlijk ook gewoon van een frisse Belgische pint. Muzikanten zorgen voor extra sfeer met hun live muziek die je uitnodigt om te dansen. Kinderen kunnen zich uitleven op de springkastelen en in de speelzone. Dinsdag gaat Fiesta Europa van start om 12u en gaat door tot 21u. Woensdag en donderdag kan je langsgaan tussen 10u en 21u. Vrijdag en zaterdag blijven de kraampjes open tot 22u. De openingsuren zijn natuurlijk afhankelijk van de sfeer en de weersomstandigheden. Duimen voor goed weer dus!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *