OdeGand

De zomer is zeker nog niet helemaal voorbij, maar toch kunnen we stilletjes aan al beginnen uitkijken naar het gezellige najaar. Met OdeGand geeft Gent Festival van Vlaanderen jaarlijks rond het begin van de herfst het startschot voor het culturele seizoen.

Foto: (c) Steven Hendrix
Foto: (c) Steven Hendrix

De binnenstad van Gent is van 13u tot 23u het ideale decor voor een dag vol muziek. Het aanbod is heel uiteenlopend en gaat van klassieke muziek tot wereldmuziek. In elk cultuurhuis in de stad kan je die dag terecht voor internationaal en nationaal talent. Ook langs het water kan je genieten van heel wat concerten want bootjes varen je van het ene optreden naar het andere. Een unieke ervaring! ‘s Avonds wordt de dag afgesloten met een totaalspektakel. Verwacht je aan een schitterend slotconcert aan de Gras- en Korenlei en een prachtig vuurwerk. Tickets voor OdeGand kosten 28 euro, er zijn uiteraard ook enkele reductietarieven beschikbaar.

Gent Festival van Vlaanderen is trouwens ook zeker de moeite waard voor wie er die dag niet kan bij zijn. Enkele persoonlijke favorieten: ‘Sioen brengt Graceland’ op donderdag 22 september, Compañía Sharon Fridman met dansvoorstelling Free Fall, Parklife – het muziekfestival voor families en vrienden – en artbeat., het nieuwe nightlife concept van Gent Festival van Vlaanderen én tegelijk ook de spetterende afsluiter! Ik kijk alvast uit naar OdeGand en ‘Sioen brengt Graceland’. Jullie ook? 😉

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *