Woodrock

Straks gaat Woodrock opnieuw van start, een festival voor jong en oud. Vanaf vanavond tot en met zondag kan je genieten van muziek op zowel een uitbundige als een rustige manier. Gezellig bijpraten kan natuurlijk ook!

Woodrock banner

Vrijdag geven live bands het startschot om 18u en ze gaan nog door tot 1 uur ‘s nachts. Wie zal je aan het werk kunnen zien? Curtis, Strawberry Jam en om 23u de alombekende Gentse groep Biezebaaze. Na al die jaren kunnen ze er nog steeds enorm de sfeer in brengen! Zaterdag start het evenement om 14u en is er ook kinderanimatie. De groepen die zaterdag het festival muzikaal zullen omkaderen zijn Plankton, Marta Rosa, The Creatif Mindz, Unicorn Stable, Vagabundos en Gadje Scum ft. Sonny Green.

Zondag om half elf vindt er een aperitiefconcert plaats met Birdie Bounce. Deze swing band heeft een fantastische reputatie in de Gentse lindy hop scène en vult het podium met een rijk programma aan swing jazz. Je kan komen genieten van kwart na elf tot 12u en van 12u30 tot 13u15. Dit jaar is Woodrock volledig gratis, geen reden om niet te komen dus!

Park Vyncke-Bovyn – Botestraat 131

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *