Madame She She

Marjorie en Eva richtten precies vier jaar geleden ‘Madame She She’ op. Deze twee vriendinnen organiseren gezellige home parties waarbij de fun bij het shoppen volledig centraal staat.

Madame She She logo

 

Marjorie en Eva kwamen op dit idee omdat ze het zelf beu waren om steeds de lange wachtrijen en de drukke winkelstraten te moeten trotseren. “Als je met vriendinnen gaat shoppen vermindert de quality time daar enorm door. Daarom vonden we het leuk om het shoppen te combineren met een girls night out.” Iedereen kan deze twee dames dus thuis boeken voor een leuke winkelavond onder vriendinnen. Niet moeten wachten, een lekker hapje en drankje binnen handbereik en naar huis gaan met enkele prachtige items, zalig! 🙂

De merken die Madame She She verkoopt zijn heel zorgvuldig gekozen. “We hebben zowel prospectie gedaan op beurzen als op het internet. We wilden niet verkopen wat iedereen al in alle andere winkels gezien heeft. We willen ons onderscheiden door net dat tikkeltje anders te zijn, maar toch zeker betaalbaar te blijven.” Dit seizoen starten Marjorie en Eva met het Deense merk Sparkz. “We merken dat de Denen goed zijn in mode. Hun design is top en ze zijn kwalitatief en betaalbaar. Daarnaast geven we ook graag een platform aan jonge ondernemers. We weten maar al te goed hoe moeilijk het is om te starten met een zaak. We bieden bijvoorbeeld ook de collectie van ‘Topwijf’ aan.”

Madame She She is jarig

Zonder de klanten van Madame She She konden Marjorie en Eva hun droom natuurlijk niet waarmaken. Daarom wilden ze van hun vierde verjaardag gebruik maken om hun klanten én hun nieuwe klanten eens goed in de watten te leggen. Ze organiseren daarom op 10 september van 17u tot 21u een shoppingavond waar er heel wat te beleven zal zijn. Je zal er de nieuwe herfstcollectie kunnen bekijken en passen, er is een goodiebag voor iedereen die zich op voorhand inschrijft, je kan een gratis kleurenanalyse laten doen, je kan je haar onder handen laten nemen door MissAnnPlis en nog heel wat meer.  Als je zeker wilt zijn van een goodiebag stuur je best een mailtje naar madamesheshe@gmail.com. Klik hier om al even een kijkje te nemen op hun webshop!


Shoppingavond Madame She She
Zaal De Kluts Rooigem – Linnenstraat 27

– gesponsorde post –

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *