Shop & Hop

Vanaf 24 september kan je elke zaterdag en elke koopzondag genieten van de dienst ‘Shop & Hop’. Met die nieuwe service is het dragen van zware winkeltassen verleden tijd, want handenvrij winkelen staat die dagen centraal!

 

logo-shophop

De medewerkers van ‘Shop & Hop’ brengen je aankopen rechtstreeks en volledig gratis naar één van de deelnemende parkings. Door deze dienst kan je dus comfortabel verder genieten van Gent en kan je ook probleemloos wat cultuur opsnuiven met bijvoorbeeld een etentje achteraf. Geen zakken om op te letten, dus je bent zo vrij als een vogel! ‘Shop & Hop’ is in feite het winkelen van de toekomst, winkelen in een echte winkel met het comfort van online shoppen. En de Gentse binnenstad maakt dit nu al mogelijk, zalig!

Hoe werkt dat dan precies? Je registreert je eerst via de ‘Bringme’ app, je geeft aan de deelnemende handelaar aan gebruik te willen maken van de service. De winkeltas wordt dan binnen de 90 minuten door een koerier van Bubble Post in een box van een ‘Shop&Hop’-parking geleverd. Je kan kiezen tussen vier parkings: Sint-Michiels, Vrijdagmarkt, Reep en Zuid. Als je naar huis gaat, kan je dan je winkeltas uit de locker halen. Tijdens de lanceerperiode blijft de dienst gratis, dat is tot en met 31 januari 2017. Zeker eens testen dus! 🙂

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *