Parklife

De herfst is vandaag officieel begonnen, maar toch staan er ons nog een paar mooie dagen te wachten. Zondag kan je in dat mooie weer van 11u tot 20u genieten van Parklife, een muziekfestival voor heel de familie.

header-parklife

Muziek en een groene omgeving staan centraal bij dit evenement. Doe de Parkwalk en ontdek zo verschillende muzikale verrassingen tussen de struiken in het Parkbos. In de Kidsvillage kunnen de kinderen zich volledig laten gaan met muzikale experimenten en andere uitdagingen. Je kan natuurlijk ook een hele dag relaxen op de grasmat van de Parkvillage waar je kan genieten van de concerten en het lekker eten. Er staan een aantal foodtrucks op Parklife die zeker de moeite waard zullen zijn! De toegang tot dit evenement is gratis, maar je moet je vooral wel registreren via deze link.


Portaal Grand Noble
Kortrijksesteenweg 1147

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *