ARTBEAT.

Zaterdag 1 oktober vindt het nieuwe nightlife concept van Gent Festival van Vlaanderen plaats. Na drie uitverkochte edities van OdeGand by Night vonden ze het tijd voor iets nieuws. Wat kan je verwachten? Een mix van fusion, klassieke muziek en elektro.

artbeat-header

Geen klassieke concertzaal deze keer, maar een feestje in de Eskimofabriek met een weelderige fusie van muziekstijlen. Je ticket geeft je vanaf half acht toegang tot concerten die het midden vinden tussen klassiek en elektro. Er is een jazzlounge waar je even kan relaxen, maar je kan je evengoed volledig laten gaan op de dansvloer. In het totaal zijn er maar liefst vier podia! Honger en dorst hoef je ook niet te lijden want er zijn verschillende foodtrucks Ć©n er is een gin bar.

De muzikanten die zaterdag aanwezig zullen zijn, zijn Francesco Tristano, J. Bernardt van Balthazar en DJ Arne Sierens in de Factory, Bert Joris & Nicola Andrioli Quartet in de Jazz Mill en Patricia Vanneste van Balthazar & Cordette String Quartet en The Universe of Voice in de Black Box. Er wordt natuurlijk ook aan visuele kunst gedacht. Die komt van Stefaan De Croock – STROOK & Stien Bekaert. Er zijn nog steeds tickets te koop. De basisprijs voor een ticket is 28 euro, studenten in Gent betalen maar 14 euro!

 

 

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens dit filmpje šŸ˜‰

 

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *